Ref. nr. 35 U

REKKEHUS

 

Vi formidler utleie av hovesaklig tre hovedkategorier boliger:

Leiligheter, Rekkehus og Villaer.

Ref. nr 35 U - LOS DOLSES

Flott rekkehus med direkte utgang til felles basseng

 

Utleier: Wilfred Aasheim

Telefon: +4740882522.

Epost: wilfred@feriehusispania.no

 

 

Info om boligen

Rekkehuset, som er på ca. 90 m2, ligger i boligområdet Los Dolses ved Villamartin. Mesteparten av boarealet er samlet i 1. etasje, bestående av stue med åpen kjøkkenløsning, teknisk rom ,2 soverom og 2 bad. Begge soverom har dobbeltseng, nattbord og god skapplass. Begge bad er flislagt. Det ene badet har badekar m/dusj, vask og wc. Det andre badet har dusj, vask og wc. I 2.etasje er det en takterasse som er delvis overbygget, og der finnes et steinbord, steinbenk og en grill. Taket utenfor er løftet slik at det er blitt plass til et stort soverom med dobbeltseng. Det er også bygget bad med dusj, vask og wc. Der står også vaskemaskin. Den andre halvparten av terrassen er et solarium som også har markise og to solsenger. Kjøkken og vaskerom er fult utstyrt med hvitevarer. For øvrig finnes alt annet nødvendig kjøkkenutstyr, service og bestikk. Rekkehuset er fullt møblert og utstyrt og har en liten hage, en terrasse på ca. 10 m2 og en liten gårdsplass, hvor det også er en bod med diverse utstyr. Stuen har flatskjerm TV med norske og internasjonale kanaler. Det er tilgang til Wi-Fi. Det er air.condition med varme og kjøling i alle soverom. Dører og vinduer har sikkerhetsgitter. Huset ligger 50 km fra Alicante flyplass og 25 km fra Murcia flyplass. Tomten er avgrenset mot gaten og mot et felles svømmebasseng ved en mur og en smijernsport. Rekkehuset ligger i en lite trafikkert gate i et nybygget boligfelt med lavhusbebyggelse (villaer og rekkehus), 10 m fra felles privat svømmebasseng, som også har barnebasseng. Det er gangavstand til nærmeste golfbane, restauranter, puber, banker, supermarked, baker og frisør, 2,5 km til nærmeste strand og 10 km til nærmeste by, Torrevieja.

 

Prisinformasjon

Pris er avhengig av sesong, antall personer og periodelengde:

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i lavsesong (1/11-31/3) fra € 250/uke.

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i mellomsesong (1/4-31/5)/(1/9-31/10) fra € 350/uke.

Minimum pris for 2 pers. i 2 uker i høysesong (1/6-31/8) fra € 550/uke. Prisene inkluderer internett.

Da prisene er inkl. alle kostnader, vil det koste 10 % mer for 4 personer og 20 % mer for 6 personer. Lengre leieperioder har lavere pris og avtales særskilt.

Sluttrengjøring koster € 50. Inn- og utflytting mellom kl. 21.00-09.00 koster € 20.

 

Henvendelse til Wilfred Aasheim (wilfred@feriehusispania.no) for pristilbud på langtidleie.

 

Info om rengjøring

Sluttrengjøring utføres av renholder og koster € 50. Gjøres opp lokalt.

 

Info om området

Boligen ligger i gangavstand til nærmeste forretningssentrum med supermarked, restauranter, puber, bank, baker og frisør. Dessuten finnes minst syv forretningssentra, bl.a. Zenia Boulevard, som er blant de største på Costa Blanca, innenfor fem minutters kjøring. Det er også kort avstand til Villamartin golfbane og to andre golfbaner. Forøvrig finnes det et tyvetalls golfbaner innenfor 1 times kjøring. Til sjøen er det 2,5 km. Langs sjøen går det en 2-3 km lang strandpromenade. Gjennom Los Dolses går det en vannkanal og langsmed den kan en sykle flere mil. Til nærmeste by, Torrevieja, er det 10 km. Til flyplassene Alicante og Murcia er det hhv. 50 og 25 km.

 
 
 

For booking, sjekk våre tilbud og send oss en SMS på 47 40 88 25 22.

 

Eller send en e-post til:

wilfred@feriehusispania.no

Temperaturen i Torrevieja

Copyright 2019 FeriehusiSpania.

Disse sidene er laget av

Ing. Wilfred Aasheim ENK,

Architectural Consulting