Ref. nr. 02

VILLAER


Vi formidler utleie av hovesaklig tre hovedkategorier boliger:

Leiligheter, Rekkehus og Villaer.

Ref. nr 2 - LOS DOLSES

Stilig villa med eget svømmebasseng


Utleier: Wilfred Aasheim

Telefon: +4740882522.

Epost: wilfred@feriehusispania.noBoligen ligger sentralt og usjenert til på en stor tomt i et rolig boligområde på Los Dolses nær Villamartin golfbane. Boligen har 2 etasjer med et boareal på ca. 128 m2 og består av stue m/ spiseplass, kjøkken, vaskerom, 3 soverom og 2 bad, 3 terrasser og 2 boder. Soverommene har god skapplass og gode madrasser. Alle gulver er flislagt med keramiske fliser, hvorav samme type finnes i stuen, spisestuen, vaskerommet og trappen til 2. etasje.


Dobbeltseng i to soverom og to enkeltsenger i det tredje soverommet

Info om boligen

Boligen ligger sentralt og usjenert til på en stor tomt i et rolig boligområde på Los Dolses nær Villamartin golfbane. Boligen har 2 etasjer med et boareal på ca. 128 m2 og består av stue m/ spiseplass, kjøkken, vaskerom, 3 soverom og 2 bad, 3 terrasser og 2 boder. Soverommene har god skapplass og gode madrasser. Alle gulver er flislagt med keramiske fliser, hvorav samme type finnes i stuen, spisestuen, vaskerommet og trappen til 2. etasje. Dette skaper en fin helhet i rom som ligger inntil hverandre. Alle soverom og begge bad har keramiske fliser av en annen type, men de er også felles for disse rommene. Begge bad har fliser på veggene.

 

Info ute/terrasse

En stor flislagt uteplass med eget svømmebasseng, dusj, partytelt og grill er hagens midtpunkt. Hagen er usjenert fordi den er omgitt av høye murer og låsbare gitterdører som bidrar til ekstra høy sikkerhet.. En stor terrasse med panoramautsikt over nærmeste område og over havet finnes i 2. etasje. Den er utstyrt med solsenger. I 1. etasje er der en terrasse med spisebord og stoler. Uteplassen ved svømmebassenget er godt utstyrt med hagemøbler og solskjerming.

 

Info om området

Los Dolses ligger 10 km syd for Torrevieja by på Costa Blanca-kysten, 50 km syd for for Alicante flyplass og 25 km nord for Murcia flyplass. Til sjøen er det 2 km. Det er gangavstand til mange restauranter, puber og forretninger, bl.a. supermarked, baker, bank og frisør. Costa Blancas største kjøpesenter, Zenia Boulevard, ligger ca. 1 km fra huset. Det er 5 min. kjøring m/ bil til 3 golfbaner og max. 1 times kjøring til ytterligere 20 golfbaner. Det er fint å sykle langs en flere mil lang vannkanal. Forøvrig er der en fin strandpromenade langs sjøen. Lokalbuss går i området og der finnes bussforbindelse nordover og sydover langs strandveien, 1,5 km fra huset. Mange små og store strender ligger som perler på en snor langs hele Costa Blanca-kysten.

 

Prisinformasjon


Da prisene er inkl. alle kostnader, vil det koste 10 % mer for 4 personer og 20 % mer for 6 personer. Lengre leieperioder har lavere pris og avtales særskilt. Sluttrengjøring koster € 70. Ankomst og avreise til/fra Los Dolses mellom kl. 21.00 - 09.00 koster € 20. Depositum utgjør kr 1500 for første uke, deretter kr. 1000 pr. uke inntil kr 5500 og vil refunderes innen 14 dager etter utflytting om alt er i orden.

Henvendelse til Wilfred Aasheim( wilfred@feriehusispania.no) for pristilbud på langtidsleie.


Rombeskrivelse

Stuen har spiseplass for 6 personer og direkte utgang til en terrasse. Stuen er utstyrt med sofa og salongbord samt TV. Der finnes også en peis. . Kjøkkenet har pen kjøkkeninnredning og alt av hvitevarer og utstyr. Det finnes et soverom og et bad i 1. etasje. Det går en trapp opp til 2. etasje, der det er to store soverom og et stort bad med bl.a. boblebad. Begge bad har dusj, vask og WC. Fra 2. etasje er det utgang til en stor terrasse med panoramautsikt (solarium).

 

Info om rengjøring

Sluttrengjøring koster € 70, som må betales direkte til renholder.

 

Diverse Info

Villaen er fullt møblert og utstyrt med alt av hvitevarer som komfyr, kjøkkenventilator, kombiskap, vaskemaskin, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin samt kjøkkenmaskiner og -utstyr. Ellers finnes flatskjerm-TV med engelske og norske kanaler, DVD, gitter på dører og vinduer. Boligen har oppvarming basert på strøm og air-condition. I stuen og soverommene er der bl.a. air-condition med kjøling og varme. Ellers finnes varmevifter. En vaktmester passer på svømmebassenget. Der finnes også en utegrill.

 

Høysesong:

High season:


20. Juni – 31. august og påsken

20.06 – 31.08 plus easter


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 850

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Mellomsesong:

Mid season:


01. April – 19. juni

01.04 – 19.06


01. september – 31. oktober

01.09 – 31.10

Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

€500


Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Lavsesong:

Low season:


01. november – 31. mars

01.11 – 31.03


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 400

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person