Ref. nr. 128

REKKEHUS


Vi formidler utleie av hovesaklig tre hovedkategorier boliger:

Leiligheter, Rekkehus og Villaer.

Ref. nr. 128 - LOS DOLSES

Fint rekkehus med direkte utgang til svømmebasseng


Utleier: Wilfred Aasheim

Telefon: +4740882522.

Epost: wilfred@feriehusispania.noBoligen er et rekkehus i et sentralt, pent og rolig villastrøk i boligområdet Los Dolses nær Villamartin golfbane. Boligen er bygget i 2 etasjer med et boareal på ca. 84 m2 og består av stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, 2 bad, WC samt en takterrasse. Boligen er fullt møblert og utstyrt, bl.a. med engelsk og skandinavisk TV, trådløst internett, gassfyrt sentralvarme, air-condition samt alarm. Rommene er lyse og luftige.Boligen er fullt møblert og utstyrt, bl.a. med air-condition i hver etasje, engelske og irske TV-kanaler, video-spiller, CD-spiller og radio. Boligen har en liten hage på hver side og en terrasse i hver etasje som har hagemøbler.


2 soverom med dobbeltsenger, 1 soverom med 2 enkeltsenger.

Info om boligen

Boligen er et sentralt beliggende rekkehus i boligområdet Los Dolses nær Villamartin golfbane. Boligen er bygget i 2 etasjer og består av stue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom, 3 soverom og 2 bad samt en bod. Boligen er fullt møblert og utstyrt, bl.a. med air-condition i hver etasje, engelske og irske TV-kanaler, video-spiller, CD-spiller og radio.


Boligen har en liten hage på hver side og en terrasse i hver etasje som har hagemøbler. Der er direkte utgang til felles svømmebasseng fra baksiden av huset.

Boligen får morgensol på den ene siden og kveldssol på den andre siden.


Info ute/terrasse

På hver side av boligen finnes en liten hage. Forøvrig er der en låsbar carport, en liten terrasse ved inngangen til boligen og en stor terrasse i 2. etasje. Boligen har tilgang til et stort, felles, privat svømmebasseng med eget barnebasseng fra baksiden av boligen.

 

Info om området

Los Dolses ligger 10 km syd for Torrevieja by på Costa Blanca-kysten, 50 km syd for for Alicante flyplass og 25 km nord for Murcia flyplass. Til sjøen er det 2,5 km. Det er gangavstand til mange restauranter og forretninger, bl.a. supermarked, baker, bank og frisør. Det er bare 2-3 km til 7 forretningssentra, hvorav det største heter Zenia Boulevard. Det er 5 min. kjøring m/ bil til 3 golfbaner og max. 1 times kjøring til ytterligere 20 golfbaner. Fint å sykle langs en flere mil lang vannkanal. Fin strandpromenade langs sjøen. Det går lokalbuss i området. Ellers finnes ekspressbussforbindelse nordover og sydover langs strandveien, N 332, 2 km fra huset.


Rombeskrivelse

Om soverommene:

1. etasje: 2 soverom, ett m/ dobbeltseng og ett m/ to enkeltsenger (kan settes sammen). Elektrisk radiator og takvifte og store garderobeskap i hvert rom.

2. etasje: 1 soverom er master bedroom. Air-condition, elektrisk radiator og takvifte samt garderobeskap.

Om stuene:

1. etasje: Stue m/ spiseplass for 6 personer i tilknytning til åpen kjøkkenløsning og vaskerom. Air-condition, peis, TV med 300 kanaler, video-spiller samt radio m/ CD-spiller. Utgang til terrasse.

Om badene:

1. etasje: Bad m/ badekar m/ dusj, bidè, WC og vask.

2. etasje: Bad m/ dusj, WC og vask.

Om kjøkken/vaskerom:

Utstyrt m/ elektrisk komfyr m/ stekeovn, mikrobølgeovn, kombiskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Ellers godt utstyrt m/ div. kjøkkenmaskiner, servise, glass, bestikk etc.

 

Info om rengjøring

Sluttrengjøring utføres av renholder for € 65. Gjøres opp lokalt.


Diverse Info

Leies ut med håndklær og sengetøy. Alle rom er fullt møblert m/ kvalitetsmøbler, bilder og pyntegjenstander. Gartner steller hagen. På terrassen i 2. etasje er der markise, hagemøbler og solsenger.

Prisinformasjon


Pris er avhengig av sesong, antall personer og periodelengde.


Lengre leieperioder har lavere pris og avtales særskilt.


Sluttrengjøring koster € 65. Inn- og utflytting mellom kl. 21.00-09.00 koster € 20.


Ikke langtidsleie. Leier vanligvis ut bare i Juli.

Høysesong:

High season:


20. Juni – 31. august og påsken

20.06 – 31.08 plus easter


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 585

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Mellomsesong:

Mid season:


01. April – 19. juni

01.04 – 19.06


01. september – 31. oktober

01.09 – 31.10

Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

€ 450


Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Lavsesong:

Low season:


01. november – 31. mars

01.11 – 31.03


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 315

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person