Ref. nr. 52

VILLAER


Vi formidler utleie av hovesaklig tre hovedkategorier boliger:

Leiligheter, Rekkehus og Villaer.

Ref. nr 52 - LOS DOLSES

Koselig villa med hage


Utleier: Wilfred Aasheim

Telefon: +4740882522.

Epost: wilfred@feriehusispania.no

Boligen ligger sentralt og usjenert til i boligområdet Los Dolses nær Villamartin golfbane. Boligen har 2 etasjer med et boareal på ca. 108 m2 og består av stue med åpen kjøkkenløsning og vaskerom, 2 ( 3) soverom, 2 bad, 1 bod og et stort loft. Normalt er soverommet og badet i 2. etasje avlåst fordi det er reservert til eiernes egen bruk. Høy standard. Marmorgulver. Fliser på bad. Boligen er flott møblert og fullt utstyrt med hvitevarer, TV med ...


1 soverom med dobbeltsenger, 1 soverom med 2 enkeltsenger.

Info om boligen

Boligen ligger sentralt og usjenert til i boligområdet Los Dolses nær Villamartin golfbane. Boligen har 2 etasjer med et boareal på ca. 108 m2 og består av stue med åpen kjøkkenløsning og vaskerom, 3 soverom, 2 bad, 1 bod og et stort loft. Normalt er soverommet og badet i 2. etasje avlåst fordi det er reservert til eiernes egen bruk. Høy standard. Marmorgulver. Fliser på bad. Boligen er flott møblert og fullt utstyrt med hvitevarer, TV med engelske og irske kanaler, air-condition og alarm. Dører og vinduer er sikret med gitter.

Det finnes to store terrasser, en i hver etasje, og de er utstyrt med hagemøbler. Hagen er flislagt.

 

Info ute/terrasse

Der finnes en liten terrasse i 1. etasje og en stor terrasse med fin utsikt i 2. etasje. Begge terrasser er møblert med hagemøbler. Hagen har plen og er pent beplantet. Der finnes også en carport. Boligen har tilgang til et stort, felles, privat svømmebasseng med barnebasseng.

 

Info om området

Los Dolses ligger 10 km syd for Torrevieja by på Costa Blanca-kysten, 50 km syd for Alicante flyplass og 25 km nord for Murcia flyplass. Til sjøen er det 2,5 km. Det er gangavstand til mange restauranter og forretninger, bl.a. supermarked, baker, bank og frisør. 5 min. m/ bil til 3 golfbaner og max. 1 times kjøring til ytterligere 20 golfbaner. Fint å sykle langs en flere mil lang vannkanal. Fin strandpromenade langs sjøen. Bussforbindelse nordover og sydover langs strandveien, 2 km fra huset. Lokalbuss går i området.


Rombeskrivelse

Om soverommene:

1. etasje: 2 soverom, ett m/ dobbeltseng og ett m/ to enkeltsenger (kan settes sammen). Store garderobeskap i hvert rom.

2. etasje: 1 soverom er master bedroom med dobbeltseng og direkte utgang til stor terrasse. Store garderobeskap. Innenfor soverommet finnes et stort loft.

Om stuene:

1. etasje: Stue og spisestue i ett med plass for min. 6 personer i tilknytning til åpen kjøkkenløsning med vaskerom. Utgang til terrasse. Peis. TV med engelske kanaler, DVD-spiller samt radio m/ CD-spiller.

Om badene:

1. etasje: Bad m/ badekar m/ dusj, bidè, WC og vask.

2. etasje: Bad m/ dusj, WC og vask.

Om kjøkken/vaskerom:

Utstyrt m/ elektrisk komfyr m/ stekeovn, mikrobølgeovn, kombiskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Ellers godt utstyrt m/ div. kjøkkenmaskiner, servise, glass, bestikk, strykejern, føner etc.

 

Info om rengjøring

Sluttrengjøring utføres av renholder for € 65. Gjøres opp lokalt.

 

Diverse Info

Leies ut med håndklær og sengetøy. Alle rom er fullt møblert m/ kvalitetsmøbler, bilder og pyntegjenstander. Gartner steller hagen.

 

Prisinformasjon


Pris er avhengig av sesong, antall personer og periodelengde.


Inn- og utflytting mellom kl. 21.00-09.00 koster € 20.


Leier vanligvis ut bare i sommerferien (Juli). Ikke langtidsutleie.

Høysesong:

High season:


20. Juni – 31. august og påsken

20.06 – 31.08 plus easter


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 610

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Mellomsesong:

Mid season:


01. April – 19. juni

01.04 – 19.06


01. september – 31. oktober

01.09 – 31.10

Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

€ 400


Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Lavsesong:

Low season:


01. november – 31. mars

01.11 – 31.03


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 300

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person