BILUTLEIE 2

BILUTLEIE 2


Seat Ibiza kan leies

Seat
Resized_IMG_8551

UTLEIEPRISER


Per uke = NOK 1500Hvordan betaler jeg?

Du betaler når du får tilsendt denne kontrakten.
Til konto: 1210.30.14555


Hvor / hvordan henter jeg bilen?

Bilen er stasjonert ved Alicante flyplass, hos Marina Carpark.


Feriehusispania vil gi  beskjed til Marina Carpark med detaljer om ankomst/avreise minst 48 timer i forveien,

Vi vil alltid informere Marina Car Park om dine forventede ankomst- og avgangstider, og at bilen vil bli levert til parkeringshuset i god tid før ankomst/avgangstiden.


Hvis du blir oppmerksom på eventuelle forsinkelser, eller planene dine endres, vennligst gi dem beskjed per telefon eller SMS.

Bilen blir levert i parkeringshuset i 4.etasje. Dere går opp til 1.etasje og går over gangbrua til parkeringshuset Der hvor dere betaler parkeringsbilett.

Ved levering av bil, kjør inn på parkering , høyre innkjørsel til topps. Der kommer de og henter nøkler/bil.


Bortsett fra noen få mindre riper, som vi er klar over, bør bilen være i god stand og rengjort innvendig og utvendig.
Den bør også ha full bensintank, og ved retur av bilen skal den returneres med full tank, eller tilsvarende det den hadde ved henting.
Vi stoler på at du tar godt vare på bilen og umiddelbart gi oss, eller Marina CarPark  beskjed ved eventuelle problemer.


VENNLIGST MERK
I Spania er det bilen og ikke sjåføren som er forsikret, selv om alle bilkjørere skal være over 25 år og ha hatt et gyldig norsk førerkort i 2 år eller mer.
Tauing i Spania er IKKE tillatt.


Forsikrings- og registreringsdokumentene skal oppbevares i hanskerommet og bør ikke fjernes.
Når du bruker bilen, bør du alltid ha passet ditt og førerkort med deg. Samt denne kontrakten.
De gule vestene og varselstriangel som oppbevares i bilen, er et obligatorisk krav om å bli brukt / tatt på i tilfelle ulykke eller sammenbrudd. Disse bør heller ikke fjernes.


Eventuelle trafikkbøter du pådrar deg er ditt ansvar.


Skader på dekk, som punkteringer osv., og skadet glassvarer, dvs. lys og vindruter, er ditt ansvar. Dette er det samme som du finner i en formell leieavtale.


Hvis du mister bilnøkkelen, må du ringe Marina Car Park som har en reserve nøkkel, men hvis dette skjer, forventer vi at du kjøper en ny fjernstyrt nøkkel fra en autorisert Seat-forhandler. Dette vil koste rundt  150 euro.


I tilfelle en ulykke: IKKE innrøm ansvar eller skyld.


Få fullstendig informasjon om involverte parter, og vitner, fyll inn en ulykkesrapport / kravskjema som blir oppbevart med policydokumentene eller alternativt levert av vårt forsikringsselskap. Ulykkesrapport skjemaer blir oppbevart i bilen.
Informer politiet omgående dersom en annen parts skyld skal fastslås eller at folk blir skadet. Unnlatelse av å gjøre dette vil ugyldiggjøre vår forsikringsdekning
Ikke forlat bilen uten å ta tilstrekkelige tiltak for sikkerheten.
Ring umiddelbart til 96 571 9700 vår forsikringsmegler, for videre veiledning.
I tilfelle mekanisk havari, ring bergingsfirmaet, på deres 24 timers hjelpelinje, og sørg for at bilen blir tauet til garasjen vår.
Ved uforskyldt mekanisk sammenbrudd refunderer vi deg forholdsmessig for tid brukt uten vår bil, men du må da selv ordne, for egen regning, med leie av en ny bil hvis du trenger en.


Vennligst ha "Emergency Card" med deg, til enhver tid, da dette har alle relevante telefonnumre du måtte trenge.


Vi vil utstede en formell leieavtale for bruken av bilen, og vil ta et depositum på € 300, som tilsvarer vår egenandel på forsikringen ved eventuell skade. Denne vil bli returnert uavkortet om ingen skade er oppstått i leieperioden.


Om skaden beløper seg til mer enn egenandelen, vil det overskytende beløpet bli fakturert. Forsikringspremien gjelder kun ansvar, ikke skade. Det må dekkes av leietager.


Vi krever ikke lenger inn egenandelsbeløpet før en eventuell skade oppstår. Da forfaller det til betaling.

Kostnadene ved å reparere eventuelle selvskader, riper eller bulker må dekkes av leietaker.