Ref. nr. 38

REKKEHUS


Vi formidler utleie av hovesaklig tre hovedkategorier boliger:

Leiligheter, Rekkehus og Villaer.

Ref. nr 38 - LOS DOLSES

Flott rekkehus med direkte utgang til felles basseng


Utleier: Wilfred Aasheim

Telefon: +4740882522.

Epost: wilfred@feriehusispania.noBoligen er et rekkehus i et sentralt, pent og rolig villastrøk i boligområdet Los Dolses, nær Villamartin golfbane. Boligen er bygget i 2 etasjer med et boareal på ca. 80m2. Mesteparten av boarealet er samlet i 1. etasje, bestående av stue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom, 2 soverom og 2 bad samt en bod. Rommene er lyse og luftige. Alle gulver har marmor-fliser. Begge bad har fliser på veggene. I 2. etasje er der en delvis overbygget  takterrasse eller solarium, hvor der er innglassert et rom som er møblert med køysenger. Boligen har en fin beliggenhet ved et stort fellesbasseng med sol fra morgen til kveld. Denne godt vedlikeholdte og utstyrte boligen er bygget i 1999. Fra stuen er der direkte utgang til en terrasse på ca. 10 m2 som har formiddagssol og derfra går en liten trapp til en hage, som også har en bod for hageredskap og golfutstyr.


Ett soverom har dobbeltseng, ett soverom har to enkeltsenger, ett soverom har to køysenger..

Info om boligen

Boligen er et rekkehus i et sentralt, pent og rolig villastrøk i boligområdet Los Dolses, nær Villamartin golfbane. Boligen er bygget i 2 etasjer med et boareal på ca. 80m2. Mesteparten av boarealet er samlet i 1. etasje, bestående av stue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom, 2 soverom og 2 bad samt en bod. Rommene er lyse og luftige. Alle gulver har marmor-fliser. Begge bad har fliser på veggene. I 2. etasje er der en delvis overbygget takterrasse eller solarium, hvor der er innglassert et rom som er møblert med køysenger. Boligen har en fin beliggenhet ved et stort fellesbasseng med sol fra morgen til kveld. Denne godt vedlikeholdte og utstyrte boligen er bygget i 1999. Fra stuen er der direkte utgang til en terrasse på ca. 10 m2 som har formiddagssol og derfra går en liten trapp til en hage, som også har en bod for hageredskap og golfutstyr.

 

Info ute/terrasse

Boligen har to terrasser, en i hver etasje, og hage med fliser på begge sider av huset. Det går en utvendig trapp fra terrassen i 1. etasje til terrassen i 2. etasje. Gassgrill finnes på terrassen i 2. etasje. Hagen på forsiden av huset er pent beplantet. Terrassene er godt utstyrt med fine hagemøbler, solsenger og solskjerming. Den fine beliggenheten med litt havutsikt gir romfølelse og har dessuten nærhet til felles park. Svømmebassenget har også barnebasseng. Eiendommen er inngjerdet av en mur og har låsbare smijernsporter.

 

Info om området

Boligen ligger i gangavstand til nærmeste forretningssentrum med supermarked, restauranter, puber, bank, baker og frisør. Dessuten finnes minst syv forretningssentra, bl.a. Zenia Boulevard, som er blant de største på Costa Blanca, innenfor fem minutters kjøring. Det er også kort avstand til Villamartin golfbane og to andre golfbaner. Forøvrig finnes det et tyvetalls golfbaner innenfor 1 times kjøring. Til sjøen er det 2,5 km. Langs sjøen går det en 2-3 km lang strandpromenade. Gjennom Los Dolses går det en vannkanal og langsmed den kan en sykle flere mil. Til nærmeste by, Torrevieja, er det 10 km. Til flyplassene Alicante og Murcia er det hhv. 50 og 25 km.


Rombeskrivelse

Stuen inneholder også spisestue og der er amerikansk kjøkken med åpen løsning mot stuen og inngangspartiet. Kjøkkenet har en serveringsbenk av sten mot stuen, pen kjøkkeninnredning i tre, sten benkeplater og fliser på veggen over benken.

Soverommene har god skapplass og store senger med gode madrasser. Det ene badet har badekar med dusj, bidé, vask og WC. Det andre badet har dusj, vask og WC.

Atkomst til solariet går via en utvendig trapp fra terrassen i 1. etasje. Under trappen til solariet er der bygget en bod. Solariet er utstyrt med markise, solsenger, hagemøbler samt gassgrill.

 

Info om rengjøring

Sluttrengjøring utføres av renholder og koster € 50. Gjøres opp lokalt.


Diverse Info

I stuen finnes flatskjerm-TV med nordiske og engelske kanaler, radiokanaler, CD- og DVD-spiller samt internett. Der finnes også air-condition med kjøling og varme samt peis. Ellers finnes det elektrisk radiator. Stuen er pent møblert med sofa for 2 + 3. For øvrig er der spisestuebord med 6 stoler. Kjøkkenet er fullt utstyrt med hvitevarer, bestående av komfyr med stekeovn, kombiskap med kjøl og frys, mikrobølgeovn, vaskemaskin, oppvaskmaskin og kjøkkenventilator. Soverommene har også air-condition med kjøling og varme. Ellers er boligen utstyrt med gitter på dører og vinduer. Alarm er installert, men ikke tilknyttet alarmsentral. Boligen inngår i et boligsameie, hvis hovedoppgave er å ta seg av drift og vedlikehold av felles park, svømmebasseng, gatebelysning og parkering. 

 

Prisinformasjon


Pris er avhengig av sesong, antall personer og periodelengde.


Sluttrengjøring koster € 50. Inn- og utflytting mellom kl. 21.00-09.00 koster € 20.


Henvendelse til Wilfred Aasheim (wilfred@feriehusispania.no) for pristilbud på langtidleie.

Høysesong:

High season:


20. Juni – 31. august og påsken

20.06 – 31.08 plus easter


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 578

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Mellomsesong:

Mid season:


01. April – 19. juni

01.04 – 19.06


01. september – 31. oktober

01.09 – 31.10

Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

€ 368


Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Lavsesong:

Low season:


01. november – 31. mars

01.11 – 31.03


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 263

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person