Ref. nr. 40

REKKEHUS


Vi formidler utleie av hovesaklig tre hovedkategorier boliger:

Leiligheter, Rekkehus og Villaer.

Ref. nr 40 - LOS DOLSES

Koselig rekkehus i rolig strøklike ved felles basseng


Utleier: Wilfred Aasheim

Telefon: +4740882522.

Epost: wilfred@feriehusispania.noBoligen er et rekkehus i et sentralt, pent og rolig villastrøk i boligområdet Los Dolses, nær Villamartin golfbane. Boligen er bygget i 2 etasjer med et boareal på ca. 84m2. 1. etasje: bestående av stue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom og toalett. Utgang til hagestue og uteplass mot basseng. 2. etasje: 2 soverom og 1 bad samt oppgang til takterrasse. Soverommene har god skapplass og store senger med gode madrasser. Badet har badekar med dusj, bide, vask og WC.


Ett soverom har dobbeltseng, ett soverom har to enkeltsenger.

Info om boligen

Boligen er et rekkehus i et sentralt, pent og rolig villastrøk i boligområdet Los Dolses, nær Villamartin golfbane. Boligen er bygget i 2 etasjer med et boareal på ca. 84m2.

1. etasje: bestående av stue med åpen kjøkkenløsning, vaskerom og toalett. Utgang til hagestue og uteplass mot basseng.

2. etasje: 2 soverom og 1 bad samt oppgang til takterrasse. Soverommene har god skapplass og store senger med gode madrasser. Badet har badekar med dusj, bide, vask og WC.

Rommene er lyse og luftige. Alle gulv har marmor-fliser. Bad har fliser på veggene. Boligen har en fin beliggenhet ved et stort fellesbasseng med sol fra morgen til kveld. Denne godt vedlikeholdte og utstyrte boligen er bygget i 1999. Fra det ene soverommet er det utgang til en balkong. Fra stuen er det direkte utgang til en terrasse i front på ca. 10 m2 som har formiddagssol.

 

Info ute/terrasse

Terrassene og hagestuen er godt utstyrt med fine hagemøbler og solskjerming. Den fine beliggenheten med litt havutsikt fra takterrasse gir romfølelse og har dessuten nærhet til felles park. Svømmebassenget har også barnebasseng. Eiendommen er inngjerdet og har låsbare smijernsporter.

 

Info om området

Los Dolses ligger 9 km syd for Torrevieja by på Costa Blanca-kysten, 50 km syd for Alicante flyplass og 25 km nord for Murcia flyplass. Til sjøen er det 2,5 km. Det er 200 m til bank, restauranter, puber og butikker, bl.a. supermarked, baker og frisør. Costa Blancas største og nyeste kjøpesenter Zenia Boulevard ligger ca. 15 min. gange unna. Det er 5 min. m/ bil til 3 golfbaner, bl.a. Villamartin, Las Ramblas og Campoamor og max. 1 times kjøring til ytterligere 20 golfbaner. Fint å sykle langs en flere mil lang vannkanal. Fin strandpromenade langs sjøen. Bussforbindelse nordover og sydover langs strandveien, 2 km fra huset.


Rombeskrivelse

Om stuene:

1. etasje: Stue m/ spiseplass i åpen kjøkkenløsning, toalett og vaskerom. Utgang til terrasse på forsiden og til hagestue på baksiden. Stuen har peis og TV m/ skandinaviske og engelske kanaler, internett, DVD-spiller samt radio m/ CD-spiller.

Om soverommene:

2. etasje: Ett soverom m/ dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Store garderobeskap i hvert rom.

Om badene:

1. etasje: Toalett og vask.

2. etasje: Bad m/ badekar, bidé, dusj, WC og vask.

Om kjøkken/vaskerom:

Utstyrt m/ elektrisk komfyr m/ keramisk topp og stekeovn, kjøkkenventilator, kombiskap m/kjøl og frys, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Ellers godt utstyrt m/ div. kjøkkenmaskiner, servise, glass, bestikk, føner etc.

 

Info om rengjøring

Sluttrengjøring utføres av renholder for € 60. Gjøres opp lokalt.


Diverse Info

I stuen finnes flatskjerm-TV med nordiske og engelske kanaler, radiokanaler, CD- og DVD-spiller samt internett. Der finnes også air-condition med kjøling og varme samt peis. Ellers finnes det elektrisk radiator. Stuen er pent møblert med sofa for 2 + 3. For øvrig er der spisestuebord med 6 stoler. Kjøkkenet er fullt utstyrt med hvitevarer, bestående av komfyr med stekeovn, kombiskap med kjøl og frys, mikrobølgeovn, vaskemaskin, oppvaskmaskin og kjøkkenventilator. Soverommene har også air-condition med kjøling og varme. Ellers er boligen utstyrt med gitter på dører og vinduer. Alarm er installert, men ikke tilknyttet alarmsentral. Boligen inngår i et boligsameie, hvis hovedoppgave er å ta seg av drift og vedlikehold av felles park, svømmebasseng, gatebelysning og parkering.  I stuen finnes flatskjerm-TV, radio, CD- spiller og internett. Der finnes også air-condition med kjøling og varme samt peis. Ellers finnes det elektriske ovner. Stuen er pent møblert.  Boligen inngår i et boligsameie, hvis hovedoppgave er å ta seg av drift og vedlikehold av felles park, svømmebasseng, gatebelysning og parkering.

 

Prisinformasjon


Pris er avhengig av sesong, antall personer og periodelengde.


Prisene inkluderer internett. Ved kortere leietid enn 2 uker vil det koste € 50 mer.. Sluttrengjøring koster €60.

Inn- og utflytting mellom kl.21.00-09.00 koster € 20.


Ikke langtidsutleie.

Høysesong:

High season:


20. Juni – 31. august og påsken

20.06 – 31.08 plus easter


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 578

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Mellomsesong:

Mid season:


01. April – 19. juni

01.04 – 19.06


01. september – 31. oktober

01.09 – 31.10

Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

€ 368


Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person

Lavsesong:

Low season:


01. november – 31. mars

01.11 – 31.03


Pris i euro pr. uke :

Price in Euro per week :

2  Personer /2 Persons

 € 263

Add 5 % per extra person

Legg til 5 % per ekstra person